Nyttige tips om overnight oats

oktober 2, 2016 Slået fra Af Bønnebanden

Skøn morgenmad:

Overnight oats er morgenmad, der gør glad. Vi elsker dem simpelthen fordi de er lækre, mættende og sunde. Vi er blevet afhængige af dem hjemme hos os.

 

 

Sådan gør du det nemt:

Overnigts oats skal laves senest aftenen inden den skal spises, fordi de svulmer op og bliver mere cremede i løbet af natten. Men man kan  sagtens røre basisingredienserne sammen på en gang til 3-4 dage og så tilsætte lidt frugt og knas aftenen inden. Så det er faktisk kun 1-2 gange om ugen, at du skal røre basen sammen, hvis du vil spise overnight oats hver dag hele ugen.

2 forskellige slags:

Vi har lige nu 2 forskellige slags, som vi bruger på bloggen. En med havregryn og en med havregryn og chiafrø. Begge varianter bliver tykkere i løbet af natten, men når du laver dem med chiafrø, så skal du lige vide at de svulmer ekstra meget op, så  de bliver væsentligt tykkere. Vi kan også godt lide at lave oats med forskellige lag. Det er især, når vi laver variaten uden chiafrø, at vi kommer lag med skyr eller græsk yoghurt ind imellem. I begge baser er der også altid surmælksprodukter.

Gang i kreativiteten:

Vores opskrifter er tænkt som inspiration, men mulighederne er uendelige, så prøv dig frem. Udover basen synes vi, at der skal være frugt og/eller bær og nødder og/eller kerner i en oats. Du kan sagtens bruge frosne bær, for de tøer i løbet af natten. Du kan også vælge dåsefrugt, men selvfølgelig er friske frugter og bær mest lækkert, men nogle gange skal det jo gå lidt stærkt, det kender vi vel alle. Mælkeprodukter, sødemiddel (honning, ahornsirup og stevia) og krydderier er også tænkt som inspiration, så vælg det du synes bedst om.

Der kommer flere på bloggen:

Vi har masser af ideer, der venter på at blive afprøvet, men da vi er travle mennesker med arbejde og studier, så håber vi, at I har tålmodighed til at vente. Vi vil jo gerne have, at smagen er helt i top, når det kommer på bloggen.