Billeder

Indisk dahl med linser, kartofler og spinat


14171879_10209016016735022_1913958743_nDahl er en lækker indisk linsegryde, som kan varrieres i det uendelige 
med forskellige grøntsager og andre bælgfrugter. Variationen af krydderier (f.eks. chili/ingefær/grøn karry) er også mangfoldig. Her får du en, der er moderat stærk krydret. Du kan med fordel lave dobbel portion. Så har du en sund, lækker, mættende og proteinrig ret til  flere dage. Dog skal du så lige huske hygiejne rådene omkring spinat. Mad, der indeholder spinat (og persille), som skal opvarmes igen næste dag, skal nedkøles hurtigt (ind i køleskabet, når retten er faldet i temperatur. Det passer nok med, når I er færdige med at spise). Husk også at varme op til min. 75 grader dagen efter. Du kan også vælge at gemme spinaten til dagen efter, så får du også lidt variation i retten. Læs videre Indisk dahl med linser, kartofler og spinat