Spidskålssalat med edamamebønner

oktober 7, 2016 Slået fra Af Bønnebanden

14463839_10210939309068005_1753549694_nDenne lækre salat med edamamebønner og spidskålssalat er super  frisk, velsmagende , enkel og nem at lave.

 

 

Det skal du bruge:

Salat,

1 lille spidskål

1 tsk. sukker

1 tsk. salt

200 g. edanamebønner, frosne

100 g. salattern

3-4 forårsløg, groft hakket

Dressing,

1 spsk. havtornedikke (hvis du ikke har det, kan du bruge en anden edikke f.eks. hvidvinsedikke eller æblecideredikke. Jeg har købt min i Super Brugsen, og den har en rigtig fin og frisk smag, så den kan helt sikkert anbefales).

1 spsk. rapsolie

1/2 spsk flydende honning

Drys,

Persille og purløg

Sådan gør du:

Salat,

Skær spidskålen i fine strimler, kom det i en serveringsskål, bland salt og sukker i og lad det trække i ca. 30 min.

Kom de frosne edanamebønner i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i 3 min. og hæld derefter vandet fra og lad bønnerne afkøle.

Når kålen er færdig med at trække tilsættes salattern, forårsløg og edamamebønner.

Dressing,

Rør alle ingredienser sammen og bland dressingen i salaten.

Drys med persille og purløg.

Enjoy