Spidskålssalat med edamamebønner
Denne lækre salat med edamamebønner og spidskålssalat er super frisk, velsmagende , enkel og nem at lave.
Det skal du bruge:
Salat,
1 lille spidskål
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
200 g. edanamebønner, frosne
100 g. salattern
3-4 forårsløg, groft hakket
Dressing,
1 spsk. havtornedikke (hvis du ikke har det, kan du bruge en anden edikke f.eks. hvidvinsedikke eller æblecideredikke. Jeg har købt min i Super Brugsen, og den har en rigtig fin og frisk smag, så den kan helt sikkert anbefales).
1 spsk. rapsolie
1/2 spsk flydende honning
Drys,
Persille og purløg
Sådan gør du:
Salat,
Skær spidskålen i fine strimler, kom det i en serveringsskål, bland salt og sukker i og lad det trække i ca. 30 min.
Kom de frosne edanamebønner i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i 3 min. og hæld derefter vandet fra og lad bønnerne afkøle.
Når kålen er færdig med at trække tilsættes salattern, forårsløg og edamamebønner.
Dressing,
Rør alle ingredienser sammen og bland dressingen i salaten.
Drys med persille og purløg.
Enjoy