Tigerrejer med edamamebønner
Denne skønne salat med tigerrejer er virkelig dejlig sommerlig, frisk, let og mætter alligevel længe. Og så er den super nem at lave. Vi håber, at du nyder den lige så meget, som vi gør.
Serveres gerne i en dyb salattallerken.
Der bliver ca. til 4 portioner af denne opskrift.
Det skal du bruge:
Salat,
300 g. tigerrejer
1 broccoli, skåret i små buketter
300 g. frosne soyabønner (kaldes også edamamebønner)
75 g. ruccola
1 bundt forårsløg, skåret i små skiver
2 avocadoer, skåret i tynde både
1 mango skåret i tern
Dressing,
1/2 dl. rapsolie
saft fra 1 citron
1 spsk. honning
2 tsk. æblecider
Drys,
Persille, purløg og dild
Sådan gør du:
Start med at skære broccolien i små broccolibuketterne og hæld dem over med kogende vand (skal dækkes helt til) og og lad dem trække i ca. 10 min. Edamamebønnerne overhældes med kogende vand og trækker i 3 min. Begge stilles til afkøling.
Resten blandes sammen med let hånd. Dressingen blandes sammen og hældes over. Og det blandes igen let.
Fif. Det er en god ide at skære avocadoen til sidst og lægge den øverst, når dressingen hældes over. Begge dele for et forhindre, at den bliver brun.
Enjoy