Overnight oats med hindbær og nektariner
Disse overnight oats har en fin balance mellem sød, frisk og knasende indhold. Vi er selv helt vilde med denne skønne kombination af forskellige lag. Det er morgenmad, der gør glad.
Du får 4 portioner af denne opskrift.
Det skal du bruge:
Oats,
4 dl. havregryn
2 1/2 dl mælk
2 dl. A38
1 tsk. kanel
2 spsk. honning eller ahornsirup
Knas,
1/2 dl. græskarkerner
1/2 dl. hasselnødder
( Gem lidt til pynt)
Frugt og bær,
1 fersken skåret i små tern
100 g. friske hele hindbær ( gem lidt til pynt)
Skyr,
4 dl. cheasy skyr med vanillesmag
Sådan gør du:
Start med at riste græskarkerner og hasselnødder på en tør hed pande og lad dem afkøle imens den andet laves. Du kan med fordel lave en større portion, så du har til flere gange. Når det er afkølet hakkes det groft i minihakker.
Bland alle ingredienser til oats. Fordel halvdelen af oats i 4 glas, her på halvdelen af hindbær og nektarin i glassene, drys med knas og kom ca. 1/2 dl. skyr i hvert glas. Gentag det hele og slut med at pynte med hindbær og knas.
Enjoy