Overnight oats med ananas og hindbærcoulis

oktober 2, 2016 Slået fra Af Bønnebanden

14483521_10210948666181927_2026669270_nI disse overnight oats er der forskellig lag, hvor det sure fra blandt andet græsk youghurt blander sig med det søde fra hindbærcoulis. Vi er meget glade for overnight oats med forskellige lag og dermed flere smagsoplevelser.  

 

Du får 4 portioner af denne opskrift.

Det skal du bruge:

Oats,

4 dl. havregryn

2 1/2 dl  mælk

2 dl. A38

1 tsk. kanel

2 spsk. honning eller ahornsirup 

Knas,

1/2 dl. kokosmel, ristet lysebrun på tør hed pande

50 g. valnødder, knækket i mindre stykker

(Gem lidt til pynt)

Hindbærcoulis,

100 g. frosne hindbær (gem lidt til pynt)

50 g. sukker

Frugt,

150 g. frisk ananas i små tern (brug evt. ananas i egen saft fra dåse, men den friske er jo altid bedst). Gem lidt t il pynt.

Andet,

4 dl. græsk youghurt 

Pynt,

Kokosmel

Ananastern

Friske citromelisseblade eller mynte

Sådan gør du:

Coulis,

Start med at lave coulis. Kom hindbær og sukker i en lille gryde. Kog det op under omrøring og lad det koge et par minutter. Stilles til afkøling (kom det over i en anden skål eller dyb tallerken, hvis du vil have det afkølet hurtigt.

Kokosmel,

Kokosmel ristes på en tør hed pande  og det afkøles imens den andet laves.

Oats,

Bland alle ingredienser til oats. Fordel halvdelen af oats i 4 glas, her på ananas, drys med kokosmel og valnødder her på  ca. 1/2 dl. græsk youghurt hvert glas. Gentag med resten af oats, coulis og græsk youghurt  igen. Slut med at drysse med kokosmel og pynt med ananas, valnødder og frisk citronmelisseblade

Lad det trække i køleskabet til næste morgen.

Enjoy