Overnight oats med ananas og hindbærcoulis
I disse overnight oats er der forskellig lag, hvor det sure fra blandt andet græsk youghurt blander sig med det søde fra hindbærcoulis. Vi er meget glade for overnight oats med forskellige lag og dermed flere smagsoplevelser.
Du får 4 portioner af denne opskrift.
Det skal du bruge:
Oats,
4 dl. havregryn
2 1/2 dl mælk
2 dl. A38
1 tsk. kanel
2 spsk. honning eller ahornsirup
Knas,
1/2 dl. kokosmel, ristet lysebrun på tør hed pande
50 g. valnødder, knækket i mindre stykker
(Gem lidt til pynt)
Hindbærcoulis,
100 g. frosne hindbær (gem lidt til pynt)
50 g. sukker
Frugt,
150 g. frisk ananas i små tern (brug evt. ananas i egen saft fra dåse, men den friske er jo altid bedst). Gem lidt t il pynt.
Andet,
4 dl. græsk youghurt
Pynt,
Kokosmel
Ananastern
Friske citromelisseblade eller mynte
Sådan gør du:
Coulis,
Start med at lave coulis. Kom hindbær og sukker i en lille gryde. Kog det op under omrøring og lad det koge et par minutter. Stilles til afkøling (kom det over i en anden skål eller dyb tallerken, hvis du vil have det afkølet hurtigt.
Kokosmel,
Kokosmel ristes på en tør hed pande og det afkøles imens den andet laves.
Oats,
Bland alle ingredienser til oats. Fordel halvdelen af oats i 4 glas, her på ananas, drys med kokosmel og valnødder her på ca. 1/2 dl. græsk youghurt hvert glas. Gentag med resten af oats, coulis og græsk youghurt igen. Slut med at drysse med kokosmel og pynt med ananas, valnødder og frisk citronmelisseblade
Lad det trække i køleskabet til næste morgen.
Enjoy
Vi har nydt Overnight Oats på morgenbordet, her i julen <3
fungerer også fint med glutenfri havregryn. Tak.
Hej Tine
Tusind tak fordi du deler den gode ide med glutenfri havregryn med os.
Med venlig hilsen Bønnebanden