Ostemuffins med bacon
Disse ostemuffins med tre forskellige slags oste er meget lækre som morgenmad. De er også sprængfyldte med proteinholdige råvarer fra især parmesanost, hytteost og æg. De kan sagtens fryses og tages op som hurtig morgenmad i løbet af ugen.
Du får ca. 10 muffins af denne portion.
Det skal du bruge:
50 g. tørristet bacon eller skinketern
1,5 dl. hytteost
50 g. frisk parmesanost
50 g. emmentalerost
2 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
4 æg
1 dl. mælk
2 forårsløg, groft hakket
Sådan gør du:
Hvis du bruger bacon (smager bedst, synes vi), skal du starte med at stege den på en pande og efterfølgende lægge det på et stykke køkkenrulle så overskydende fedt suges fra. Parmesanost og emmentalerost kommes i minihakker og hakkes til en grov pulver.
Alt blandes sammen og kommes i smurte faste muffinsforme. Drys evt. lidt rasp i formen, så er de nemmere at få ud eller kom papirsforme ned i muffinsformene.
Bag i ca. 20-25 minutter ved 200 grader til de er lysebrune og hævede.
Enjoy